Huomenna se alkaa! Koulu... Arvatkaa vaan stressaako tällä hetkellä? Miksi uuden koulun aloittaminen on aina näin vaikeaa ja edellinen päivä ihan kamalaa stressausta kaikesta...? Eniten koulun aloittamisessa stressaa kuitenkin se sinne ja takaisin kulkeminen. En tietenkään voi autolla alkaa kulkemaan 30km matkaa kun ei sellaiseen mahda olla rahaa. Täytyy siis turvautua bussiin ja olenko kertonut kuinka rakastankaan busseja? En kovinkaan paljoa. Yksi linja kulkee Oulun ja Limingan väliä ja tuo Limingan ns. bussiasema ei ole mitenkään maailman paras. Pitää ilmeisesti huomenna kysellä, että meneekö niitä busseja yhtään lähempää koulua vai pittääkö raahata takapuolta ees taas. Se bussiasema ei meinaan ole kovin lähellä koulua.

Toivotaan, että kaikki menis oikein... Voi kun oppiski olemaan stressaamatta kaikesta mahdollisesta.

Viikonloppuna oli muuten ihan kivvaa. Kaveri oli yökylässä ja kateltiin elokuvvaa ja tehtiin kaikkea jänskää. Pittääpi joskus ottaa taas uusiksi :>

Ja vielä sellanen muuten kiva juttu, että huomenna tullee palakka! Sitten on taas rahhaa vähäksi aikaa, mutta tän palkan jälkeen alkaaki tulot laskemaan "hieman" alaspäin.. Valitettavasti.

<3: LR

 

Ps. Powerglove - Gotta catch them all (ft. Tony Kakko) <3 -> youtu.be/ev3VwmpBXyo